keskiviikko 16. marraskuuta 2016

5 vkoa

Eihän tässä mitään blogia ehdi päivittelemään :D Meillä on H-pentueen omistajien kanssa faceryhmä, minne tulee laitettua kuvia ja videoita, se on niin paljon helpompaa. Mutta laitetaas tännekin nyt jotain! Pennuilla on siis kodit jo, kahden viikon päästä pääsevät kiusaamaan sitten uusia omistajiaan :D
Eilen Marjo Heino kävi siruttamassa pennut ja samalla siis lyötiin lukkoon viralliset nimet. Pennut ovat ulkoilleet, vaikkakaan eivät tykkää siitä hommasta vielä yhtään! Eilen pakkasin Dedin ja pennut autoon ja käytiin ajelulla ekaa kertaa. Siellä ne nukkuin puolitoista tuntia kun kävin kaupungissa asioilla.
Pennut ovat hyvin pentulassa oppineet käymään paperilla. Paperia on siis vaan yhdellä reunalla ja sinne ne aina viipottavat asioilleen. Pentulan ulkopuolella asia on vielä vähän hakusessa, kun paperit vaihtaa paikkaa. Pennuilla on pentulassa myös häkki, missä on peti ja siellä ne nukkuukin nykyään aina.


Dedi tietysti vielä imettää pentuja ja käy pesemässä niitä ja siivoamassa pentulaa. Muuten se viettää normaalia koiran elämää nukkuen ja lenkkeillen :D Kyllä välillä käy sääliksi kun yhdeksikkö roikkuu toisen tisuleissa! Dedi pudottaa turkkiaan ihan urakalla ja sillä on sellaisia kaljuja läikkiä kun pennut tai aikuiset koirat leikkiessään ovat ottaneet karvoista kiinni ja ne onkin jääneet suuhun :D


Maanantaina leikkasin taas pennuilta kynnet ja nyt olisi taas madotus edessä. Pantoja pennut ovat pitäneet kaulassaan joka päivä jonkin aikaa. Kaikille on oma värinsä tietenkin :)


 Tässä pentujen viralliset nimet, olkaa hyvä! H-pentue löytyy nyt myös minun kotisivuilta!

Rob
Something Like Hills Have Eyes


Kim
Something Like Hard To Impress

Scott
Something Like Hip Hop

Kloé
Something Like Happy Ending

Kanye
Something Like High Voltage

Lamar
Something Like Here To Stay

Kourtney
Something Like Hockeywife

Brody
Something Like Hightower

Kendall
Something Like Hater Gonna Hate

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti